Stel hier uw vraag

Wijzigen instellingen voicemail

Hoe kan ik de instellingen van mijn voicemail wijzigen?

Via My T-Mobile
Op My T-Mobile kun je verschillende instellingen eenvoudig zelf wijzigen, zoals:
 • je v
oicemail aan- of uitzetten
 • de taal van je voicemailmenu wijzigen
 • Gemiste Oproep Sms aan- of uitzetten

Wijzig via My T-Mobile

Via je toestel

Je kunt ook instellingen zelf aanpassen via je toestel of het voicemailmenu. Hieronder vind je de meest gebruikte instellingen.

Voor zakelijke klanten die gebruik maken van Helder, Zakelijk Optimaal of Flex Bedrijfsbundel (web) met onderling gratis bellen (Vast Mobiel Integratie) hebben we instructies opgesteld voor beheerders en eindgebruikers om de voicemail in te stellen.

Aan- of uitzetten van Voicemail

SMS het woord AAN naar 1233 of
SMS het woord UIT naar 1233.
T-Mobile stuurt een SMS terug ter bevestiging.

Aanpassen welkomstboodschap Voicemail
 • Bel 1233
 • Kies optie 9: 'Mailboxinstellingen wijzigen'
 • Kies optie 2: 'Instellingen'
 • Kies optie 1: 'Welkomstboodschap'
  Maak een keuze:
   1 Persoonlijke welkomstboodschap (zelf ingesproken)
   2 Standaard welkomstboodschap met telefoonnummer
   3 Standaard welkomstboodschap met naam (alleen naam zelf ingesproken)
 • Bevestig met #

Als je voor de eerste keer je voicemail wilt instellen, maar geen persoonlijke welkomstboodschap wilt inspreken dan kun je met de ster-toets het instellen afbreken. Via het instellingen menu kun je daarna zelf kiezen uit de drie mogelijkheden voor welkomstboodschap.

Welkomstboodschap Visual Voicemail (iPhone)
 • Kies linksboven 'Begroeting'
 • Kies 'Aangepast' (om je welkomstboodschap zelf in te spreken)
 • Kies 'Neem op'
 • Sla op met 'Bewaar'
Wil je liever een standaard welkomstboodschap, kies dan in plaats van 'Aangepast' voor 'Standaard'.

Tijdsinterval kiezen
Dit is de tijd dat de telefoon overgaat voor het gesprek door de voicemail wordt overgenomen.
Je kunt kiezen uit 5, 10, 15, 20, 25 en 30 seconden. Het tijdsinterval is standaard ingesteld op 20 seconden.
 • Voer de volgende code in alsof je belt (zonder spaties):
**61*+31624 je tiencijferige telefoonnummer *11* aantal seconden #
 • Sluit af met de beltoets
Bijvoorbeeld: **61*+316240612345678*11*25#
In sommige gevallen werkt ook '0031' in plaats van '+31'

Taal wijzigen (Nederlands of Engels)
 • Bel 1233
 • Kies optie 9: 'Mailboxinstellingen wijzigen'
 • Kies optie 3 'Taal'

Berichtnotificatie bij een nieuw voicemailbericht
(via sms of een telefonische oproep)
 • Bel 1233
 • Kies optie 9: 'Mailboxinstellingen wijzigen'
 • Kies optie 1: 'Berichtnotificatie'
 • # om voortaan een telefonische oproep te ontvangen (door uw eigen nummer)
 • 9 om voortaan een sms te ontvangen

Wachtwoord instellen
 • Bel 1233
 • Kies optie 9: 'Mailboxinstellingen wijzigen'
 • Kies optie 2: 'Instellingen'
 • Kies optie 2: 'Password' en volg de aanwijzing: “Voer uw nieuwe password in en toets #”

Wanneer heb ik het wachtwoord voor voicemail nodig?
Je hebt jouw voicemail-wachtwoord nodig om:
• Jouw voicemail in het buitenland te beluisteren
• Jouw voicemail vanaf een andere telefoontoestel te beluisteren. Dit kan zowel in Nederland als vanuit het buitenland

Hoe beluister ik mijn voicemail vanaf een andere telefoontoestel?
Je kunt jouw voicemail vanaf een andere toestel beluisteren zowel in Nederland als vanuit het buitenland.
Bel met bijvoorbeeld een vaste lijn toestel in Nederland naar 0624001233.

Vanuit het buitenland bel je naar: +31624001233 en volg de aanwijzingen:
• Voer jouw mobiele nummer in en sluit af met #
• Voer jouw voicemail wachtwoord in en sluit af met #
• Vervolgens kom je in het afspeelmenu terecht van jouw voicemail

Niet het antwoord op uw vraag?

Heeft u het antwoord toch niet gevonden? Neem dan contact met ons op.

Ik wil contact
Docume </div> <!--<script src="javascript/bytmobile/developed-by-t-mobile-modules.js"></script>--> <script> // $('input, textarea').placeholder(); $.ajaxSetup({ type: "POST", dataType: 'html', cache: false, context: {} }); $(document).ajaxStart(function() { }).ajaxSend(function(event, request, settings) { if (typeof(settings.context.container) !== 'undefined' && settings.context.showLoader === true) { $(settings.context.container).find('[data-role="overlay"]').remove(); $(settings.context.container).prepend('<div class="loader-overlay" data-role="overlay"></div><div class="loader-overlay-img" data-role="overlay"></div>'); } }).ajaxError(function(event, request, settings, exception) { }).ajaxSuccess(function (event, request, settings) { }).ajaxComplete(function (event, request, settings) { // $('input, textarea').placeholder(); if (request.status === 302) { location.reload(); } }).ajaxStop(function () { }); </script> <script> /** rgba supported test */ var div = document.createElement('div'); div.style.cssText = "background-color:rgba(150,255,150,.5)"; if (!!~('' + div.style.backgroundColor).indexOf('rgba')) { $("html").addClass("rgba"); } </script> <!--googleon: index--> <script>var YUI_config={"fetchCSS":false,"modules":{"RightNowTreeView":"/euf/core/3.3/js/7.243/min/modules/ui/treeview.js","RightNowTreeViewDialog":"/euf/core/3.3/js/7.243/min/modules/ui/treeviewdialog.js","RightNowTreeViewDropdown":"/euf/core/3.3/js/7.243/min/modules/ui/treeviewdropdown.js"},"lang":["nl-NL","en-US"],"injected":true,"comboBase":"//klantenservice-zakelijk.widget.custhelp.com/ci/cache/yuiCombo/","groups":{"gallery-treeview":{"base":"/rnt/rnw/yui_3.17/gallery-treeview/","modules":{"gallery-treeview":{"path":"gallery-treeview-min.js"}}}}};</script> <script type="text/javascript" src="/euf/core/3.3/js/7.243/min/RightNow.js"></script> <script type="text/javascript" src="/euf/generated/optimized/1503364886/templates/servicenew.fa3db6e60c59f08feea4a319b125987b.js"></script> <script type="text/javascript" src="/euf/generated/optimized/1503364886/pages/answers/detail.59ab63701779441840b9eca25c14fcff.js"></script> <script> /* <![CDATA[ */ RightNow.Env=(function(){var _props={module:'standard',coreAssets:'/euf/core/3.3/',yuiCore:'/rnt/rnw/yui_3.17/',profileData:{"isLoggedIn":false,"previouslySeenEmail":null}};return function(prop){return _props[prop];};})();RightNow.Interface.setMessagebase(function(){return {"WARNING_LBL":"Waarschuwing","INFORMATION_LBL":"Informatie","HELP_LBL":"Hulp","ERROR_REQUEST_ACTION_COMPLETED_MSG":"Er is een fout opgetreden bij de aanvraag. De actie kan niet worden voltooid.","OK_LBL":"OK","DIALOG_LBL":"dialoogvenster","DIALOG_PLEASE_READ_TEXT_DIALOG_MSG_MSG":"dialoogvenster, lees bovenstaande tekst voor dialoogbericht","BEG_DIALOG_PLS_DISMISS_DIALOG_BEF_MSG":"Begin van dialoogvenster, verwerp dialoogvenster voordat u verder gaat","END_DIALOG_PLS_DISMISS_DIALOG_BEF_MSG":"Einde van dialoogvenster, verwerp dialoogvenster voordat u verder gaat","ERR_SUBMITTING_FORM_DUE_INV_INPUT_LBL":"Als gevolg van ongeldige invoer is er een fout opgetreden tijdens het verzenden van het formulier","ERR_SUBMITTING_SEARCH_MSG":"Er was een probleem met uw aanvraag. Wijzig uw trefwoorden en probeer het opnieuw.","CLOSE_CMD":"Sluiten","BACK_LBL":"Vorige"};}); RightNow.Interface.setConfigbase(function(){return {"DE_VALID_EMAIL_PATTERN":"^(([-!#$%&'*+\/=?^~`{|}\\w\\x80-\\xFF]+(\\.[-!#$%&'*+\/=?^~`{|}\\w\\x80-\\xFF]+)*)|(\"[^\"]+\"))@[0-9A-Za-z]+(-[0-9A-Za-z]+)*(\\.[0-9A-Za-z]+(-[0-9A-Za-z]+)*)+$","CP_HOME_URL":"home","CP_FILE_UPLOAD_MAX_TIME":300,"OE_WEB_SERVER":"service-zakelijk.t-mobile.nl","SUBMIT_TOKEN_EXP":30};}); RightNow.Url.setParameterSegment(5); RightNow.Event.setNoSessionCookies(true); RightNow.Interface.Constants = {"API_VALIDATION_REGEX_EMAIL":"((([-_!#$%&'*+\/=?^~`{|}\\w]+([.][-_!#$%&'*+\/=?^~`{|}\\w]*)*)|(\"[^\"]+\"))@[0-9A-Za-z]+([\\-]+[0-9A-Za-z]+)*(\\.[0-9A-Za-z]+([\\-]+[0-9A-Za-z]+)*)+[;, ]*)+"}; YUI().use('event-base',function(Y){Y.on('domready',function(){var n=RightNow.namespace,W=RightNow.Widgets,c='createWidgetInstance'; W.setInitialWidgetCount(6); W[c]({"i":{"c":"TMobileLiveMenu","n":"TMobileLiveMenu","w":1},"a":[],"j":[]},'W10=','fU8HbasKNfdbo_0DGODqFmP0Lw9gkAR8crMxeFAEDlioqTAt8ZVOUyYn8KTZ1JRf453~F7FfFdvqbKa4WoVnxGKPMNXZzY3SgaX8UXzPLhWiMVNdybYCHvNQ8bZtPC1m6XVKB8rMjCGy8!',1519154472,'TMobileLiveMenu_1','custom/navigation/TMobileLiveMenu','Custom.Widgets.navigation.TMobileLiveMenu','1'); W[c]({"i":{"c":"TMNLKeywordText2","n":"TMNLKeywordText2","w":2},"a":{"report_id":"101668","source_id":"","label_text":"","initial_focus":true,"label_placeholder":"Een vraag stellen..."},"j":{"initialValue":"","rnSearchType":"keyword","searchName":"keyword"}},'W10=','fUJtI8IEN87EzuHMjwddK_MrWqFHMXuPB3gLuRJyO7GACTNtVwHRXdGlGBcDQR8n9LkP5UZSZouOx9qbCz4Omu9Nm15GqR2zl_ACtev09CHnvfArMZM1~~sRG_RbeB1ZLY8DYRIzj7aNM!',1519154473,'TMNLKeywordText2_2','','RightNow.Widgets.KeywordText','2'); W[c]({"i":{"c":"TMNLSearchButton","n":"TMNLSearchButton","w":3},"a":{"report_id":"101668","source_id":"","label_button":"Zoeken","report_page_url":"\/app\/answers\/list\/intern_extern\/179","icon_path":"","icon_alt_text":"Zoeken","target":"_self","popup_window":false,"popup_window_width_percent":30,"popup_window_height_percent":42,"force_page_flip":false},"j":[]},'W10=','fUpXKuQtkcfKlgwVakPoRpyPWvGXX3GFU2hBsJAANsK~dPQPWzLgitehMIElenDcQrEUpFx~b2_j7yswJUDpopX_i~PMAnK4Moo1mPONWiDN7eLJpWLz0yrSwtCBaU6xcnzsrPJFMzIds!',1519154473,'TMNLSearchButton_3','','RightNow.Widgets.SearchButton','3'); W[c]({"i":{"c":"PreviousAnswers","n":"PreviousAnswers","w":5},"a":{"answer_id":null,"url":"\/app\/answers\/detail"},"j":[]},'W10=','fUG22OKevY9DZRil5PZc5L1_ZEZ9SXYp3s9mDIJjvB1HmrwDXM~mPv9i4H7AvSzyF8GLupQcEkTbYEsxhyGSB7EmwmDVQo4l5BNgFoVfle5nilJpAfBL52YaclpFF1UnUU93Cr4stThDU!',1519154473,'PreviousAnswers_5','custom/knowledgebase/PreviousAnswers','Custom.Widgets.knowledgebase.PreviousAnswers','5'); W[c]({"i":{"c":"TMNLFeedback","n":"TMNLFeedback","w":6},"a":[],"j":[]},'W10=','fUSsLCmIGlcXPdy5CAFGvZjoUgcK1Jyflo~Sgg~A9bQbrl1w8cvy5_ynurew6ESKFss3KCzLv4gIDHTs0iiF7uOrT16Pt4eSSvRkytnlM05h6JHIdHll0kq8Yzn3KHaWb04PpSeP1fPg4!',1519154473,'TMNLFeedback_6','custom/reports/TMNLFeedback','Custom.Widgets.reports.TMNLFeedback','6'); W[c]({"i":{"c":"TMobileLiveFooter","n":"TMobileLiveFooter","w":7},"a":[],"j":[]},'W10=','fU1AJv~BBqV8JfNi65pPsZg~Mcb72QGmaWHRIkCrJ3LNkngJ_NOQ5OPgnpvDw_1SQ5Bh4Qq1aWFYV8NBtujiy96Zj8Kse5dm2ErH3PT6rnyuh7wy3xsoJXf9T~neAuWvOahKTvkgWcxUw!',1519154473,'TMobileLiveFooter_7','custom/navigation/TMobileLiveFooter','Custom.Widgets.navigation.TMobileLiveFooter','7'); })}); /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript"> var _rnq=_rnq||[];_rnq.push({"s":"Eg7bSOFn","uh":"6f2b7b02","uc":"service-zakelijk.t-mobile.nl\/app\/answers\/detail\/a_id\/2949","b":"ca49074","i":"klantenservice:klantenservice_zakelijk","f":"rnw","p":"Customer Portal","v":"15.11.0.1-b243-sp7","th":"www.rnengage.com"}); (function(f){var b,d,a=document.createElement("iframe"),c=document.getElementsByTagName("script");a.src="javascript:false";a.title="";a.role="presentation";(a.frameElement||a).style.cssText="position:absolute;width:0;height:0;border:0";c=c[c.length-1];c.parentNode.insertBefore(a,c);try{b=a.contentWindow.document}catch(g){d=document.domain,a.src="javascript:var d=document.open();d.domain='"+d+"';void(0);",b=a.contentWindow.document}b.open()._l=function(){for(var a;f.length;)a=this.createElement("script"),d&&(this.domain= d),a.src=f.pop(),this.body.appendChild(a)};b.write('<body onload="document._l();">');b.close()})(["https://www.rnengage.com/api/e/ca49074/e.js","//www.rnengage.com/api/1/javascript/acs.js"]); </script></body> <script> console.log('testing TLS'); var TLSWarningYUI, displayWarning = function(data) { console.log(data.tls_version); if( data && data.tls_version.split(' ')[1] < 1.1 ){ console.log('TLS 1.0 found'); var devHeaderPanel = TLSWarningYUI.one(".tls-messages"); if(devHeaderPanel) devHeaderPanel.setStyle("top", "0px"); var warningNode = TLSWarningYUI.Node.create( '<div id="oldtlswarning" style="clear: both; position: fixed; top: 0px; z-index: 9999; width: 100%; padding: 10px; background-color: #c9302c; display: none; color: white; font-size: 18px;">' + 'Je browser mist een aantal fundamentele veiligheidseisen, upgrade je browser naar de nieuwste versie.' + '</div>'); $('.tls-messages').html('Je browser voldoet niet aan bepaalde fundamentele veiligheidsvoorschriften, upgrade je browser daarom naar de nieuwste versie. Als je geen upgrade uitvoert, zul je deze site in de toekomst niet meer kunnen bekijken.'); $('.tls-messages').show(); TLSWarningYUI.one("body *").insertBefore(warningNode); } else { } }; YUI().use('node-base', 'node-core', 'node-style', 'panel','event-base', function(Y){ TLSWarningYUI = Y; }); function ssltester(){ var e = document.createElement("script"); e.src = "//www.howsmyssl.com/a/check?callback=displayWarning"; document.body.appendChild(e); } try {document.addEventListener("DOMContentLoaded", ssltester,false);} catch(e){window.attachEvent("onload", ssltester);} </script> </html>